Bursa İznik'te asayiş operasyonu: Uyuşturucu ticareti yapan 8 kişi yakalandı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Bursa'nın İznik ilçesinde gerçekleşen olayda, İznik İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri ve bekçiler, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 8 kişiyi yakaladı. Yapılan operasyonda, Yeni Mahallede bulunan A.B. isimli şahsa ait evde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı yapıldığı belirlendi. Operasyonda, A.B'nin evinde bulunan G.A, E.A, S.A, İ.Ç, K.C, Ö.A ve E.O isimli şahıslar gözaltına alındı.
Evde yapılan aramalarda, 10 gram esrar maddesi, 60 gram metamfetamin, yüklü miktarda para ve 4 adet aparat payp ele geçirildi. Yakalanan 8 şüpheli hakkında uyuşturucu madde ticareti, kullanmak ve bulundurmak suçlarından soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturma sonucunda, K.C. isimli şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
" Bursa İznik'te Asayiş Operasyonu: Uyuşturucu Ticareti Yapan 8 Kişi Yakalandı"
Emniyet birimleri, uyuşturucu madde ticaretiyle mücadele kapsamında gerçekleştirdikleri operasyonlarla suçla mücadelede kararlılıklarını sürdürmekte ve toplum sağlığını korumak adına bu tür faaliyetlere karşı önlem almaktadır. Olayın detaylı bir soruşturması devam etmekte olup, diğer şüphelilerin de adalet önüne çıkarılması için çalışmaların devam ettiği belirtilmektedir.
Kaynak:Haber Merkezi
Resmi İlanlar
Sorgun Haber
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.