Çekerek'te Gübre Sanayisine Büyük Yatırım: İrtifak Hakkı İhalesi İlan Edildi
Çekerek'te Gübre Üretim ve Paketleme Tesisi İçin İrtifak Hakkı İhalesi Düzenlenecek
Çekerek'te, 6.131 m² büyüklüğündeki bir taşınmaza gübre üretim ve paketleme tesisi kurulması amacıyla irtifak hakkı kiraya verileceği duyuruldu. İlan.gov.tr ve yerel internet sitelerinde yayınlanan bilgilere göre, Çekerek Hükümet Konağı'nda yer alan Milli Emlak Şefliği odasında toplanacak olan komisyon, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 51/g maddesi uyarınca pazarlık usulü ile ihaleyi gerçekleştirecek.
İhaleye katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin çeşitli belgelerle başvuru yapmaları gerekiyor. Gerçek kişiler için ikametgah, nüfus kayıt örneği ve adres beyanı gibi evraklar zorunlu tutulurken, tüzel kişilerin ise sicil kayıt belgesi ve temsile yetkili olduklarını gösterir noter onaylı belgeleri sunmaları gerekiyor. Ayrıca, tüm katılımcıların geçici teminat bedelini yatırmış olmaları ve tekliflerini ister posta yoluyla ister doğrudan ihale günü sunmaları mümkün.
İhale şartnameleri, Çekerek Milli Emlak Şefliğinde mesai saatleri içinde ücretsiz olarak incelenebilecek. Komisyon, ihaleyi dilediği takdirde yapıp yapmamakta serbest olacak. İhale bedeli üzerinden ayrıca %1 Döner Sermaye Ücreti alınacak.
Bu önemli yatırım, yerel ve ulusal düzeyde gübre üretim kapasitesini artırarak tarım sektörüne önemli bir katkı sağlaması bekleniyor. İhale ile ilgili detaylı bilgi ve belgeler, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi ve Çekerek Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden erişilebilir durumda.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.