Altın 6444.2 %1.59
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.431 %0.02
Euro 53.5162 %-0.23
Sterlin 61.5587 %0.14

Cumhur İttifakı’nda Büyük Düğün

Cumhur İttifakı’nda Büyük Düğün

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AKP) düğün hazırlıkları hızla devam ediyor. Parti içerisinde önemli isimler, evlilik adımlarını atmaya başladı. Başkent kulislerinde bu düğünler, en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.

1. Ömer Çelik ve Ecem Toplar
AKP Parti Sözcüsü ve eski Bakan Ömer Çelik, MHP’nin yayın organı olan BengüTürk TV’de “Hariciye” programının editörlüğünü yapan Ecem Toplar ile evlilik hazırlığı yapıyor. Bu evlilik, Cumhur İttifakı içinde bir kız alıp verme olarak nitelendiriliyor. Çelik, 56 yaşında ve nihayet bekarlığa veda ediyor. Toplar’ın çalışma arkadaşları, bu düğünün Cumhur İttifakı’nın güçlenmesine katkı sağlayacağını belirtiyor. Ancak düğün tarihine dair net bir bilgi henüz bulunmuyor. Toplar, diplomasi muhabiri olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurt dışı gezilerine de katılıyor.

2. Jülide Sarıeroğlu ve Murat Alparslan
AKP Ankara Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AKP Ankara Milletvekili Murat Alparslan ile nişanlandı. 45 yaşındaki Sarıeroğlu ve 50 yaşındaki Alparslan, önümüzdeki haftalarda düğün yapmayı planlıyorlar. İki vekilin nişanı, parti içerisinde büyük bir heyecan yarattı.

3. Ayça Altınok ve Efe Bezci
Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Turgut Altınok’un küçük kızı Ayça Altınok, iş insanı Efe Bezci ile nişanlandı. Efe Bezci, Ankara Ticaret Odası eski Başkanı ve Besa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin oğludur. Ayça Altınok, Dışişleri Bakanlığı’na Bakan Müşaviri olarak atanmıştı. Ancak düğün tarihi henüz belirlenmedi. Bezci ailesi, Ankara’nın gayrimenkul zenginleri arasında yer alıyor.

Aile Arasında Nişan, Sıra Nikah Törenlerinde
AKP’li Altınok’un küçük kızı Ayça Altınok ile iş insanı Efe Bezci’nin düğün tarihi henüz belirlenmedi. Aynı şekilde, AKP’li vekiller Jülide Sarıeroğlu ve Murat Alparslan da kendi aralarında nişan yaptı ve düğün tarihleri yakında açıklanacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.