Altın 6390.36 %0.74
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4311 %0.05
Euro 53.4337 %-0.34
Sterlin 61.4893 %0.02

Eğitim Camiasını Sarsan Acı Haber

Eğitim Camiasını Sarsan Acı Haber

Eğitim dünyası, iki değerli eğitimcinin ani vefatıyla sarsıldı. Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde müdür yardımcısı olarak görev yapan Nazmi Doğan ve Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde İngilizce öğretmeni olarak çalışan Turgay Özcan, hayatlarını kaybetti.

Aydın Eğitim Camiasında Büyük Üzüntü


Aydın’ın Efeler ilçesindeki Fitnat Nihat Azizler İlkokulu'nda müdür yardımcısı olarak görev yapan 43 yaşındaki Nazmi Doğan, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Doğan’ın ani ölümü, başta ailesi olmak üzere, öğrencileri, meslektaşları ve tüm eğitim camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Nazmi Doğan, öğretmenlik mesleğine adanmışlığıyla tanınan, öğrencileri ve meslektaşları tarafından sevilen bir eğitimciydi.

Sivas’ta Eğitimcilerin Acı Kaybı
Sivas Çayboyu Ortaokulu'nda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Turgay Özcan’ın vefatı da eğitim camiasını derinden etkiledi. Özcan’ın ani ölümü, ailesi, öğrencileri ve meslektaşları arasında büyük bir yas yarattı. Öğrencileri tarafından çok sevilen ve saygı duyulan bir öğretmen olan Turgay Özcan, eğitim dünyasında geride büyük bir boşluk bıraktı.

Bu acı kayıplar, eğitim camiasını derin bir yasa boğdu. Her iki eğitimci de görev yaptıkları okullarda ve çevrelerinde büyük bir iz bıraktı. Öğrencilerine verdikleri eğitim ve sevgiyle hatırlanacak olan Nazmi Doğan ve Turgay Özcan, meslektaşları ve öğrencileri tarafından daima anılacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.