Espark AVM sömestir atölyeleri: Minik keşifler heyecan dolu anlar yaşıyor
Espark AVM, sömestir tatili boyunca çocuklara yönelik unutulmaz anlar yaşatmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. 4-11 yaş arasındaki çocuklar için özel olarak tasarlanan "Atölye Etkinlikleri" ile Espark AVM, minik zekaların üretkenliğini ve keşif duygusunu harekete geçirmeyi hedefliyor.
Saat 13.00, 15.00 ve 17.00'te düzenlenen atölye etkinliklerinde çocuklar, hayal dünyalarını kullanarak kendi robotlarını tasarlıyor ve boyuyorlar. Ayrıca, "Astronot Maskesi" atölyelerinde çocuklar, astronot maskeleri tasarlayarak hayal güçlerini geliştiriyor ve "Benim Dinom" atölyelerinde düşlerindeki dinozorları ortaya koyuyorlar.

Espark AVM'de Sömestir Tatili: Minik Zekalar Atölye Etkinlikleriyle Şenleniyor
Etkinliklere katılımın kontenjanlarla sınırlı olduğu belirtiliyor ve kayıtlar etkinlik başlamadan yarım saat önce AVM'nin eksi 1’inci katta yapılıyor. Etkinliklerin 4 Şubat’a kadar devam edeceği açıklanmış.

Çocuklar Hayal Güçlerini Konuşturuyor: Espark AVM Atölye Etkinlikleriyle Renkleniyor
Berra Sözeri Abbas, etkinliklerden sorumlu isim olarak, çocukların kendilerini ifade edebilme ve üretken güçlerini öne çıkartma hedefi güttüklerini belirtiyor. Ebeveynler için de psikologlar ve çocuk kitabı yazarları tarafından gerçekleştirilen konuşmaların düzenlendiğini ifade ediyor. Katılımın oldukça fazla olduğu ve ailelerin bilinçlenmesini amaçladıkları bir etkinlik olduğunu vurguluyor.

Espark AVM Sömestir Programı: Minik Eller, Büyük Hayaller ve Eğlenceli Atölye Etkinlikleri
Etkinliğe katılan çocuklardan biri olan 9 yaşındaki Ada Kırcalı, etkinlikleri çok beğendiğini ve Espark AVM'nin bu tarz etkinlikleri devam ettirmesini istediklerini belirtiyor.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.