Halk İçin Hizmet: Yavaş'tan Ankara'ya Söz
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kahramankazan'da gerçekleştirdiği ziyarette kamyoncu ve nakliyecilerle bir araya geldi.
Burada yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden bu yana Ankara'nın kaynaklarını etkin ve adil bir şekilde kullanma gayreti içinde olduklarını vurguladı. Yavaş, "Beş yıldır, herkese eşit şekilde hizmet etmeye çalıştık ve Ankara halkının parasını Ankara halkı için harcamaya özen gösterdik. Önceliğimiz Ankaralıları ekonomik olarak güçlendirmek." dedi.
Emekliye Destek Devam Ediyor
Ankara Yurtiçi Nakliye ve Lojistik Merkezi'nde yapılan bu buluşmada Yavaş, belediye bütçesinin önceki dönemlere kıyasla yüzde 50 oranında azaldığını, ancak bu azalma rağmen şehirdeki emeklilere düzenli nakit, et ve doğalgaz yardımlarının yapıldığını belirtti.
Ankaralının Refah seviyesi Yükselsin
Ayrıca, Yavaş belediye yönetimi süresince, önceki dönemlerde yapılan kadar kavşak ve asfaltlama çalışmalarının gerçekleştirildiğini, fakat bu projelere isimlerini yazdırmadıklarını, bunun yerine yapılan işlerin maliyetini halka açık bir şekilde paylaştıklarını dile getirdi. "Amacımız, Ankaralıların refah seviyesini yükseltmek ve onları ekonomik anlamda güçlendirmek." diyerek, belediye olarak şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışını benimsediklerini vurguladı.
Halkın Parasını Halk İçin Harcıyoruz
Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin halkın parasını halk için harcadığını ve bu yaklaşımla başkentin ekonomik ve sosyal yapısını güçlendirme hedeflerine odaklandıklarını ifade etti. Bu buluşma, Yavaş'ın halka yakın yönetim anlayışını ve Ankara için gerçekleştirdiği projeleri ön plana çıkardı.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.