Altın 6443.55 %1.58
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.44 %0.01
Euro 53.4822 %-0.27
Sterlin 61.5493 %0.12

İmamoğlu'nun Sözleri: Kurum'dan Ziyade Erdoğan'a Odaklandı

İmamoğlu'nun Sözleri: Kurum'dan Ziyade Erdoğan'a Odaklandı

Küçükçekmece mitinginde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum’dan çok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan sözler kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece'de düzenlediği mitingde, Murat Kurum yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. Sahneye çıkarak "Sisi'yle sevgililer gününüz kutlu olsun" dövizini okuyan İmamoğlu, dikkatleri Cumhurbaşkanı'na çevirdi.

hizmet yaparım diyordu. Bu tehditlere pabuç bırakmayın dedim çünkü o sizden korkuyor. Korktuğu için tehdit ediyor" dedi ve hizaya gelmesini vurguladı.

kamu yöneticilerinin milletin hizasında durması gerektiğini vurgulayarak, ekonomik politikaları eleştirdi ve milletin cebindeki parayı erittiğini savundu. Ayrıca, emeklilere yönelik yapılan ekonomik politikaları da sert bir dille eleştirdi.

"Yeter ki Millet Gücünü Bilsin": İmamoğlu'nun Çağrısı

İmamoğlu, milletin gücünü bilmesi gerektiğini ve halkın iradesinin önemini vurguladı. Oy üzerinden yapılan politikaların artık etkisiz olduğunu ve milletin gücünün bu tür politikalara karşı geldiğini belirtti.

"Bu Millet 'Evet' Demeyecek": İmamoğlu'nun Kanal İstanbul Eleştirisi

Son olarak, İmamoğlu, Kanal İstanbul projesini eleştirerek, halkın böyle bir projeye 'Evet' demeyeceğini savundu ve projenin çevreye zarar verdiğini dile getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.