Kastamonu'da Uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama, 1 serbest bırakma
Kastamonu'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde bulunduran 3 kişiden 1'i tutuklandı, diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Detaylı bilgilere göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretini engellemeye yönelik bir operasyon düzenledi.
Operasyon kapsamında, tespiti yapılan 3 şahsın üzerinde ve araçlarında yapılan aramada, 49,31 gram ağırlığında kannabinoid içeren uyuşturucu madde ile uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kastamonu'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama ve 1 Adli Kontrol
Hakim karşısına çıkartılan şahıslardan 1'i tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan kişinin üzerinde bulunan uyuşturucu madde miktarı ve ticaretine dair delillerin mahkeme tarafından yeterli görülerek tutuklama kararı alındığı belirtildi.
Emniyet yetkilileri, operasyonun uyuşturucuyla mücadele kapsamında sürdürülen etkin çalışmaların bir parçası olduğunu ve toplumun güvenliği adına bu tür faaliyetlere karşı kararlılıkla mücadelelerine devam edeceklerini vurguladılar.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.