Kocaeli’de Alkollü ve Ehliyetsiz sürücü faciası
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde meydana gelen olayda, polisin dur ihtarına uymayan alkollü ve ehliyetsiz bir sürücü, polis kovalamacası sonucu yakalandı. Araçta ele geçirilen pompalı tüfekle bir kişiyi yaraladığı belirlendi.
Olay, Körfez ilçesi Yeniyalı Mahallesi Körfez Ticaret Odası mevkiinde Motosikletli Polis Timler Amirliği (Yunus) ekiplerinin uygulama yaparken gerçekleşti. Polis ekipleri, içinde pompalı tüfek bulunan 37 ACD 112 plakalı Tofaş marka otomobili durdurmak istedi. Ancak sürücü, polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.
Alkollü ve Ehliyetsiz Sürücü Polisten Kaçarken Yakalandı: Bir Kişiyi Yaraladığı Ortaya Çıktı
Devam eden kovalamaca, polis ekiplerinin müdahalesiyle Kaplan Sokak'ta son buldu. Araç, toprak alana girerek durdurulurken, sürücü A.B. olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Yapılan kontrollerde sürücü A.B.'nin 0.70 promil alkollü olduğu ve ehliyetinin olmadığı tespit edildi. Polis aracına bindirilen A.B., emniyete götürüldü.
Pompalı Tüfekle Yaralama Olayı Ortaya Çıktı
A.B.'nin otomobilinde ele geçirilen pompalı tüfekle Gölcük ilçesinde bir kişiyi yaraladığı ve kolluk kuvvetleri tarafından arandığı ortaya çıktı. Yaralama olayının ardından A.B'nin Gölcük'ten otomobiliyle Körfez ilçesine geldiği belirtildi. Otomobilde yapılan aramada çok sayıda pompalı tüfek fişeği de bulundu.
Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı. Sürücü A.B'nin alkollü ve ehliyetsiz bir şekilde polis kovalamacasına girmesi ve pompalı tüfekle bir kişiyi yaralaması, olayın ciddiyetini artırmaktadır. Soruşturma devam ederken, şüphelinin suçlamalarla yargılanacağı bekleniyor.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.