Lise müdürü ve oğlunun darp ettiği yaşlı adam öldü! Ölüm nedeni belli oldu mu? Olay ne?
Lise müdürü ve oğlunun darp ettiği yaşlı adam öldü! Ölüm nedeni belli oldu mu? Olay ne? işte detaylar...
Mersin'de Yaşlı Adamın Darp Edilmesi Sonucu Ölüm: Lise Müdürü ve Oğlu Olayında Son Gelişmeler
Mersin'de geçtiğimiz yıl, bir lise müdürü ve oğlu tarafından otobüste darp edilen engelli yaşlı adam, Ramazan Polat, hayatını kaybetti. Olay, Tarsus ilçesinde meydana gelmişti. Kalp pili takılı olup, felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını tam olarak kullanamayan ve böbrek yetmezliği çeken Ramazan Polat, eşi Hamdiye Polat ile birlikte yaşadığı saldırı sonucunda ağır yaralanmıştı.
İsmet T. ve 17 yaşındaki oğlu A.O.T., darp olayının ardından gözaltına alınmış, İsmet T. tutuklanarak 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Mahkeme, İsmet T.'nin tutuklulukta geçirdiği süreyi göz önünde bulundurarak tahliyesine karar vermişti. Oğlu A.O.T. hakkında ise 2. Çocuk Mahkemesinde dava sürüyor.
Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, olayla ilgili olarak okul müdürü İsmet T.'yi görevden almış ve idari soruşturma başlatmıştı. Olayın yargı süreci devam ederken, toplumda bu tür şiddet olaylarına karşı toleransın giderek azaldığı ve adaletin sağlanması yönünde güçlü bir kamuoyu talebinin olduğu gözlemleniyor.
Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.