Altın 6452.45 %1.72
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4377 %0.03
Euro 53.484 %-0.28
Sterlin 61.5702 %0.15

Mika Raun, Markette Saldırıya Uğradı

Mika Raun, Markette Saldırıya Uğradı

Mika Raun, Markette Saldırıya Uğradı İşte Detaylar...

Trans sosyal medya fenomeni Mika Raun, erkek arkadaşıyla birlikte Antalya'nın Kaş ilçesinde tatildeyken saldırıya uğradığını duyurdu. Olayı Instagram'dan sessiz bir video ile paylaşan Raun, gözaltından yaralandığını gösterdi. Raun, "Resmen ben ve erkek arkadaşıma saldırdılar. Öldüresiye dövüldüm. Ona defalarca vurdular üstelik yanımızda annesi ve kız kardeşi varken. Ve benim erkek arkadaşım tek başına bu insanların karşısında durmaya çalıştı. O kadar korkunçtu ki… Resmen dakikalarca saldırıya uğradık. Hastaneye götürülüyorum," dedi.

Raun, sabah saatlerinde yaptığı başka bir paylaşımda, dün akşam erkek arkadaşı ve onun annesi ile kız kardeşiyle markete gittiklerini anlattı. Raun, markette bir kişinin fotoğraflarını çektiğini fark eden erkek arkadaşının, fotoğrafı çeken kişiden görüntüleri silmesini istediğini belirtti. Genellikle ikisinin fotoğrafının çekilmesine alışkın olduklarını ve rica üzerine sildirdiklerini söyleyen Raun, bu sefer erkek arkadaşının ailesinin de fotoğrafa dahil olmasından endişe duyduklarını ifade etti.

Raun'a göre, fotoğrafı çeken kişinin görüntüleri silmemekte ısrar etmesi üzerine arbede çıktı ve ikili saldırıya uğradı. Marketin kamera kayıtlarını alacaklarını söylemelerinden sonra saldırının gerçekleştiğini belirten Raun, yaşam tarzı ve giyiminin de tartışmaların odak noktası olduğunu söyledi.

Olay, 18 Haziran Translarla Eşitlik Günü'nde gerçekleşti ve Raun'un açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.