OSTİM Organize Sanayi Bölgesi İşbirliği Yapacak
OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın'a bir ziyaret gerçekleştirdi.
OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ankara'da bulunan Tarım Kredi Genel Müdürlüğü'nde yapılan görüşmede, her iki kurum arasındaki iş birliği olanakları masaya yatırıldı.
Görüşme sırasında OSTİM Başkanı Orhan Aydın, Tarım Kredi Kooperatiflerine ait teknoloji şirketlerini OSTİM Teknopark'a davet etti. Teknopark'ta gerçekleştirilebilecek ortak projeler ve teknolojik iş birlikleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Bu ziyaret, her iki kurum arasında var olan iş birliğinin daha da güçlendirilmesi adına önemli bir adım olarak görüldü. OSTİM Teknopark, teknoloji ve inovasyon alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla dikkat çekerken, Tarım Kredi Kooperatifleri de tarımsal kalkınmaya yönelik çeşitli teknolojik yatırımlar yapmaya devam ediyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.