Pursaklar, Çankaya ve Yenimahalle'de Yaşayanlar Dikkat! 25 Mayıs Cumartesi Günü Elektrik Kesintisi Olacak
Yayınlanma:
Güncelleme:
Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş., Ankara'nın Pursaklar, Çankaya ve Yenimahalle ilçelerinde 25 Mayıs Cumartesi günü planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş., Ankara'nın Pursaklar, Çankaya ve Yenimahalle ilçelerinde 25 Mayıs Cumartesi günü planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Sabah 09:00 ile akşam 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan kesinti, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle uygulanacak. Kesintiden etkilenecek bölgelerde yaşayan vatandaşların gerekli tedbirleri alması ve özellikle elektronik cihazlarını kesintiden önce güvenli bir şekilde kapatması öneriliyor.
Ayrıca, mum ve el feneri gibi alternatif aydınlatma araçlarını hazır bulundurmak, olası mağduriyetlerin önüne geçmek adına önem taşıyor. Elektrik kesintisi hakkında daha fazla bilgiye Başkent EDAŞ’ın resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabilir.
Kaynak:Haber Merkezi
Resmi İlanlar
Sorgun Haber
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.