TESKOMB Genel Başkanı Ve AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Abdulkadir Akgül Kadir Gecesi Mesajı Yayımladı
Yayınlanma:
Güncelleme:
TESKOMB Genel Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Abdulkadir Akgül, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ramazan ayının rahmet, bereket ve mağfiret dolu son günlerine yaklaşılırken, Akgül, hemşehrilerinin ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutladı.
Akgül mesajında, Kadir Gecesi'nin, Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ve bin aydan daha hayırlı olduğuna dikkat çekerek, bu özel gecenin, dua ve tövbelerin kabul edildiği, Allah'ın rahmet ve mağfiretine nail olunabilecek müstesna bir zaman olduğunu belirtti.

Akgül,
“Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, aynı zamanda Rabb’imizin Kadir Sûresi’nde de buyurduğu üzere, Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in de indirildiği, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Dua ve tövbelerin kabul edildiği bu müstesna geceyi, Yüce Allah’ın rahmeti ve mağfiretine nail olmak için önemli bir fırsat olarak değerlendirmeli, dargınlıkların bir kenara bırakılarak, aramızdaki sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızın gelişmesine vesile olarak görmeliyiz.Bu duygu ve düşüncelerle, başta Yozgatlı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm milletimizin ve İslam âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa mutluluk, sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak:Haber Merkezi
Resmi İlanlar
Sorgun Haber
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.