Altın 6443.55 %1.58
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.44 %0.01
Euro 53.4822 %-0.27
Sterlin 61.5493 %0.12

Yozgat’ın Sorgun İlçesi’nde meydana gelen olayda son dakika gelişmesi!

Yozgat’ın Sorgun İlçesi’nde meydana gelen olayda son dakika gelişmesi!

Geçtiğimiz gün Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan olayda son dakika gelişmesi yaşandı.

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde kooperatif kavgasında 2 kişiyi öldürüp 2 kişiyi ağır yaralayan 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yozgat Sorgunda Kooperatif Kavgası1

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde önceki gün yaşanan olayda, 2018 yılında yapımına başlanan kooperatif evlerinin teslim edilmediği için mağdur edildiklerini ileri süren kişiler ile eski kooperatif başkanı F.D.’nin yakınları bir araya gelmişti. Kesici aletlerin kullanıldığı kavgada Cesur Arslan ve Kenan Kızıl hayatını kaybederken yaralanan E.Y. ve T.K. Yozgat Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

Yozgat Sorgunda Kooperatif Kavgası

Olayın ardından M.D, Y.D., S.D., A.D. ve E.D. yakalanarak gözaltına alındı. 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından gece yarısı çıkarıldıkları hakimlikçe cinayet suçlaması ile tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.