2021-2022 Eğitim, öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları kapsamında düzenlenen Badminton şampiyonası sona erdi
2021-2022 Eğitim, öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları kapsamında düzenlenen Badminton şampiyonası sona erdi.
18 takımın mücadele ettiği şampiyonada il şampiyonları belli oldu.
18 Lise Kız ve Erkek takımlarının yer aldığı şampiyona da sporcular centilmence mücadele etti.

Erkekler Badminton müsabakalarında Serpil Akdağ Anadolu Lisesi şampiyon olurken, Çandır Şehit Yıldırım Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci, Şehit Mustafa Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.
Genç Kızlar da ise Çandır Şehit Yıldırım Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi şampiyon olurken, Şehit Mustafa Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Serpil Akdağ Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

YOZGAT’I TEMSİL EDECEKLER
Badminton Genç Erkeklerde şampiyon olan Serpil Akdağ Anadolu Lisesi takımı ile Genç Kızlarda Şampiyon olan Çandır Şehit Yıldırım Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi takımı grup maçlarında Yozgat’ı temsil edecek. Her iki takımda 14 Ocak 2022 ile 16 Ocak 2022 tarihinde Aydın’da oynanacak olan grup maçlarında Yozgat’ı temsil edecek.

BAŞARI DİLEDİ
Okul Sporları İl Temsilcisi, Beden Eğitim Öğretmeni Abdullah Ceylan, Yozgat’ı grup maçlarında temsil edecek olan Serpil Akdağ Anadolu Lisesi Erkek takımı ile Çandır Şehit Yıldırım Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız takımına başarı diledi. Murat KARATEKİN
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.