Altın 6443.55 %1.58
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.44 %0.01
Euro 53.4822 %-0.27
Sterlin 61.5493 %0.12

7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonası İstanbul’da yapılacak

7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonası İstanbul’da yapılacak

7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonası İstanbul’da yapılacak. Üç gün sürecek olan Şampiyona bugün başlayacak.

7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonası İstanbul’da yapılacak. Üç gün sürecek olan Şampiyona bugün başlayacak.


Şampiyona da Yozgat’ı Akdağmadeni İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan Kick Boks Kursunu sürdüren sporcular temsil edecek.
Kick Boks İl Temsilcisi ve Antrenörü Yunus Avcı ve 7 sporcunun katılacağı şampiyona da hedef altın madalya.
7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonasında, 54 kiloda Ebru Çetin, 69 kiloda Samet Başkal, 89 kiloda Ebubekir Avcı, 55 kiloda Tuğba Önan, 56 kiloda Zehra Daştan, 60 kiloda Beytullah Kılıç ve 69 kiloda Erdal Nuh Yazan madalya için ringe çıkacak.


Kick Boks İl Temsilcisi ve Antrenörü Yunus Avcı, şampiyonada hedeflerinin altın madalya olduğunu söyledi.
Avcı, 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonasından 43 farklı Ülkeden 3 bine yakın sporcunun katılacağını hatırlattı.
Şampiyonada hedeflerinin altın madalya olduğunu dile getiren Yunus Avcı, “Tabi bizim sporcu yetiştirme madalya kazanma noktasında bir sıkıntımız yok. Bizim en büyük problemlerimizden bir tanesi de sponsor bulamıyoruz. Ekonomik anlamda çok sıkıntı yaşıyoruz. 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonasına normal şartlarda 15 sporcu götürmek istiyorduk. Ama ekonomik imkansızlıklar yüzünden 7 sporcu ile katılmak zorunda kalıyoruz. İnşallah biz yine turnuvada hem ülkemizi hem de şehrimizi en iyi şekilde temsil edip, madalya ile dönmeyi hedefliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.