Altındağ Belediyesi Yaz okulları festivali dolu dolu geçiyor
Yayınlanma:
Güncelleme:
Asım Balcı, Ankara Milletvekili Sn. Zehranur Aydemir ile birlikte Altındağ Belediyesi'nin Yaz Okulları Festivali'ne katıldı.
Asım Balcı, Ankara Milletvekili Sn. Zehranur Aydemir ile birlikte Altındağ Belediyesi'nin Yaz Okulları Festivali'ne katıldı.

Asım Balcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Altındağ Belediyesi olarak her zaman gençlerin ve çocukların belediyesi olduğumuzu ifade ettik. Göreve geldiğimiz günden itibaren özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz için yoğun bir şekilde çalıştık. Bu amaçla kütüphaneler, gençlik merkezleri ve spor merkezleri gibi alanlar oluşturduk. Her yıl düzenlediğimiz yaz okulları etkinlikleri ile gençlerimize önemli fırsatlar sunmaktayız. Bu yıl katılan genç sayısı 26 bin 501'e ulaştı, ve bu sayının gelecek yıllarda daha da artmasını hedefledik. Bizler, gençlerimiz için çalışmayı ve üretmeyi sürdüreceğiz ”dedi.
Kaynak:Haber Merkezi
Resmi İlanlar
Spor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.