Bölgesel Amatör Lig de yer alan temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, 2022-2023 sezonunun hazırlıklarına bayramdan sonra başlayacak
Bölgesel Amatör Lig de yer alan temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, 2022-2023 sezonunun hazırlıklarına bayramdan sonra başlayacak.
Bölgesel Amatör Lig de yer alan temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, 2022-2023 sezonunun hazırlıklarına bayramdan sonra başlayacak. Kırmızı-siyahlı takım ilk olarak takımı yeni sezonda çalıştıracak ismi belirleyecek.
Yozgatspor 1959 FK Başkanı Kazım Arslan, bir çok teknik adamın Yozgatspor’da çalışmak istediğini dile getirdi.
Arslan, “Yeni sezonda hedeflerimiz doğrultusunda bir Teknik Direktör ile anlaşmak istiyoruz. Birçok profesyonel teknik direktör Yozgatspor’umuzda çalışmak, Yozgatspor'da başarılı olmak, şampiyonluk yaşamak istiyor. Tecrübeli dinamik hocalar ile görüşüyoruz. Bunlar arasında iki ve ya üç isim arasında birine karar vereceğiz. İnşallah bayramdan sonra yeni hocamızı ve ekibini açıklayıp, yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız” dedi.

KISA SÜREDE NETLEŞECEK
Öte yandan Yozgatspor 1959 FK yeni sezonda kadrosuna katacağı oyuncuları kısa sürede netleştirecek. Kırmızı-siyahlı kulübün önceliği ise iç transfer olacak.
Yozgatspor 1959 FK Başkanı Kazım Arslan, önceliklerinin geçtiğimiz sezon kadroda yer alan oyuncularla yeniden anlaşma sağlamak olduğunu ifade etti.
Arslan, “Öncelikli olarak iç transfer çalışmalarının bir an önce tamamlanarak geçen yılki kadrodan takım da kalacak isimler kısa sürede netleşecek” şeklinde konuştu. Murat KARATEKİN
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.