Bozokspor İçin Umut Işığı! Yozgatlı Avukat Mehmet Aygün Devreye Girdi
Yozgat Bozokspor'da yaşanan belirsizlik sürerken, taraftarları umutlandıran bir gelişme yaşandı.
Grup Meydan Taraftar Grubu, Yozgatlı avukat Mehmet Aygün'ün kulübün geleceği için girişimlere başladığını duyurdu. Yeni sezon öncesinde yönetim ve geleceği belirsizliğini koruyan Yozgat Bozokspor'da, kulübün yeniden ayağa kalkması adına önemli bir adım atıldı. Yozgat'ın önde gelen taraftar gruplarından Grup Meydan, İstanbul'da yaşayan Yozgatlı avukat Mehmet Aygün'ün Bozokspor için harekete geçtiğini açıkladı.
Milletvekilleri ve yetkililerle görüşecek
Grup Meydan'ın paylaşımına göre, spor hukuku alanında önemli çalışmalara imza atan ve birçok tanınmış futbolcunun avukatlığını üstlenen Mehmet Aygün, Bozokspor'un yeniden yapılanması için Yozgat milletvekilleri ve ilgili yetkililerle görüşmeler gerçekleştirecek.
Açıklamada, kulübün şehrin yöneticilerinin öncülüğünde birlik ve beraberlik içerisinde yeniden ayağa kaldırılması gerektiği vurgulandı.
"Bozokspor için artık zaman kalmadı"
Taraftar grubu yaptığı açıklamada, kulübün içinde bulunduğu belirsizliğin sona ermesi gerektiğine dikkat çekerek şu çağrıda bulundu:
"Bozokspor için artık zaman kalmadı. Bu kaotik sürecin sona ermesi için fiili adımlar atılmalı ve kulübümüz adına en doğru karar bir an önce verilmelidir. Yozgat'ta ve Türkiye'nin dört bir yanında takımdan gelecek güzel haberleri bekleyen tüm Yozgatlılar adına yetkililerden acil bir açıklama bekliyoruz."
Kerim Ekici ile Mehmet Aygün görüştü
Grup Meydan Tribün Lideri Kerim Ekici'nin, Mehmet Aygün ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği de açıklandı.
Görüşmede kulübün içinde bulunduğu zor durumu aktaran Ekici, "Çaresiz ve sahipsiz kaldık. Bir el uzatın ve bizi bu sahipsizlikten kurtarın." ifadelerini kullandı.
"Yozgat hiçbir zaman sahipsiz değildir"
Mehmet Aygün ise taraftarların endişelerini giderecek açıklamalarda bulundu.
Yozgat'ın sahipsiz olmadığını belirten Aygün, "Yozgat ve Yozgatlı hiçbir zaman sahipsiz değildir, olmayacaktır. Hafta başında Yozgat'ta olacağım. Yetkili mercilerimizle görüşeceğiz." dedi.
Takımın kurulması konusunda yaşanan zaman sıkışıklığına ilişkin soruya da yanıt veren Aygün, taraftarlara güven verdi.
"O safhaya geldikten sonra takım kurmak konusunda endişeniz olmasın. Merak etmeyin; geç kalmadık, kalmayız." ifadelerini kullanan Aygün, kulübün yeniden ayağa kaldırılması konusunda umut verdi.
Gözler yeni haftaya çevrildi
Grup Meydan Taraftar Grubu, açıklamasının sonunda tüm siyasi temsilcilere ve karar vericilere çağrıda bulunarak, yeni haftada Bozokspor'un geleceğine ilişkin somut adımlar atılmasını istedi.
Bozokspor'un içinde bulunduğu belirsizliğin sona ermesini bekleyen taraftarlar, kulübün yeniden yapılanması adına yapılacak görüşmelerden çıkacak sonucu merakla bekliyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.