'Bu yıl heba oldu!'
Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Aydın Yavuz, mevcut imkanlarla çok iyi işler yaptıklarını belirterek, bu yılın heba olduğunu ifade etti.
Yavuz, çalıştırdığı takımlarda şampiyonluk yaşadığını hatırlatarak, ikincilik yada üçüncülüğü başarı olarak görmediklerini vurguladı.
Yozgatspor 1959 FK, Pazar günü karşılaşacağı Sorgun Belediyespor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Aydın Yavuz, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.
Yavuz, “Çalıştığım takımlarda her zaman şampiyonluklar yaşadım. Buraya da bu amaçlar bu hedefle geldim. İyi şeyler yaptığıma da inanıyorum. Yalnız gönül istiyordu ki, birinci tamamlayalım. Yozgat halkına büyük bir sevinç yaşatalım. Ama olmadı. Şampiyonluklar kaçabilir. Dünya’nın sonu değil. Önemli olan doğru, dürüst işler yapmak. Herkes durum değerlendirmesi yapacak. Herkes tek yürek olursa bu takım üçüncü lige çıkar. Yanlış işlerden biraz önce dönmemiz lazım. Bu yıl böyle heba oldu. Eldeki malzeme ile oyuncularla kafa kafaya verip iyi şeyler yaptık. Kazım Arslan ve Ahmet Akgün’e başkana teşekkür ediyorum” dedi.
"DÜNYA’NIN
SONU DEĞİL"
Sorgun Belediyespor maçı ile sezonu tamamlayacaklarını kaydeden Aydın Yavuz, “Sorgun takımı da bizim takımımız. Burada çıkacağız mücadele edeceğiz. Tabi ki bir takım üzülecek. Bir takım sevinecek. Dünya’nın sonu değil” diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.