BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
TFF 3. Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK’nın 2019-2020 sezonu için satışa çıkardığı kombine kartlar büyük ilgi gördü. İki günde taraftarlar 154 kombine kartı aldı.
Kulüp Başkanı Kazım Arslan, Kombine kartların büyük gördüğünü söyledi.
Arslan, kombine kartların çok kısa sürede satacaklarını belirtti.
Yozgatspor’un kombine kartlardan elde edeceği gelirle maddi kaynağını sağlayacağını aktaran Kazım Arslan, “Vip tribünü bin lira, Kapalı tribün 600 lira, maraton tribün 300 lira fiyat belirledik. Yaklaşık 500 bin lira bu kartlardan gelir elde etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
66 NURAMAYA ÖZEL FİYAT
Kulüp Başkanı Kazım Arslan, 66 numaralı kombine karta özel bir fiyat belirleyeceklerini ifade etti.
Arslan, “66 numaralı kart bizim için önemli. Bu kartı 5 bin yada 10 bin lira gibi bir fiyattan satmak istiyoruz. Onunda özeliliği olsun istiyoruz. Yozgatspor’a daha fazla katkı sağlamak isteyen bir kardeşimiz alsın, 66 hakkını versin” şeklinde konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.