Doğa ile iç içe spor
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan antrenörler her gün sabah doğa ile iç içe spor yapıyor.
Judo Milli Antrenörü Veysel Gezergün, Kick Boks antrenörü Mustafa Zararsız ve beraberindekiler her gün sabah Türkiye’nin ilk milli parkı Çamlık’ta trekking yapıyor.
Günün ilk ışıkları ile birlikte Çamlık’ta yürüyüşe başlayan ekip, haftanın üç günü doğa ile iç içe spor yapıyor.
Judo Milli Antrenörü Veysel Gezergün, Türkiye’nin ilk milli parkı çamlık’ta her gün 10 bin adım attıklarını dile getirdi.
Gezergün, “Sabah seher vaktinde her gün Çamlık’ta koşu yürüyüş yapmaktayız. Ayrıca grubumuzda Avukat, Akdemisyen, esnaf ve askeri personellerde eşlik etmekte. Her gün en az 10 bin adim attıktan sonra açma germe çalışmaları ile kick boks ve judo çalışmaları yapıp kahvaltı yaptıktan sonra islerimize dağılıyoruz” dedi.
Kick Boks antrenörü Mustafa Zararsız ise, sağlık yaşam için her gün yürüyüş yaptıklarını kaydetti.
Zararsız, “Kendimize güzel bir ekip oluşturduk. Bu ekiple birlikte her gün doğanın içinde spor yapıyoruz. Çamlık Milli Parkı Yozgat’ın için bulunmaz eşşiz bir değer. Oksijen deposu. Sabahın erken saatinde çam kokusu eşliğinde spor yapmak çok güzel bir duygu. Herkese tavsiye ediyoruz” diye konuştu. Murat KARATEKİN




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.