Altın 6341.93 %-0.02
BIST 14571.13 %1.04
Dolar 46.4385 %0.02
Euro 53.2235 %-0.77
Sterlin 60.9987 %-0.78

'Dünya'nın her yerinde ilgi görüyor'

'Dünya'nın her yerinde ilgi görüyor'

Spor Toto BAL 4. Grupta mücadele eden Yozgatspor 1959 FK’nın store ürünleri Dünya’nın her yerinden ilgi görüyor. Takımın, forma, atkı ve bere gibi ürünlerine kırmızı-siyahlı taraftarlar büyük ilgi gösteriyor.

Yozgatspor stor mağaza müdürü Cafer Cankurtaran, takımın store ürünlerini Dünya’nın her yerine gönderdiklerini söyledi.
Cankurtaran, “Takımımız bütün orijinal ürünleri büyük ilgi görüyor. Yozgat’ta yaşayan taraftarların dışında Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir noktasından talep var. Özellikle Avrupa ülkelerinden. Buralara ürünleri kargo ile ulaştırıyoruz. Bu yıl ilk defa bere yaptırdık. Siyah, kırmızı ve kırmızı-siyah renkte çok büyük ilgi gördü” dedi.
Cankurtaran ayrıca, il ve ülke dışında yaşayan taraftarların, ürünleri alabilmek için sosyal medya hesabı üzerinden kendilerine ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.