Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kadın ve Erkek Taekwondo takımları finallere yükseldi
Niğde’de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Grup müsabakalarında Yozgat’ı temsil eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kadın ve Erkek Taekwondo takımları finallere yükseldi.
Niğde’de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Grup müsabakalarında Yozgat’ı temsil eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kadın ve Erkek Taekwondo takımları Finallere yükseldi. Müsabakalarda bireysel olarak büyük başarılar elde eden sporcular, takım olarak da başarılı olarak finallere kalmaya hak kazandı.

Yozgat Kadın ve Erkek Taekwondo takımları 12-15 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Final maçlarında Yozgat’ı temsil edecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Antrenörü Yunus Aytaş, grup maçlarında büyük bir başarı elde eden kadın ve erkek taekwondo takımlarını tebrik etti.

Aytaş, “Anadolu Yıldızlar Ligi Erkek ve Kadın Yozgat Taekwondo takımımız 12-15 Mayıs tarihleri arasında Niğde’de yapılacak olan finallere yükselmiştir. Tebrikler çocuklar” dedi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.