Haydi kızlar!
Geçen sezon büyük bir başarıya imza atarak THF Kadınlar 2. Ligine yükselen temsilcimiz Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü bu sezon ilk maçına çıkıyor.
A grubunda mücadele edecek olan kırmızı-siyahlı takım ligin ilk maçında Pazar günü deplasmanda Adasokağı Spor Kulübü ile karşılaşacak.
Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü, Adana temsilcisini yenerek ligi iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
Kulüp Başkanı Musa Saydam, Yozgat’ta bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.
Saydam, “Kulübümüz Yozgat’ın ilk kadın hentbol kulübü. Oyuncularımız bu şehrin çocuklarından oluşuyor. Sadece birkaç tane oyuncumuz dışarıdan. Onları da çok tecrübeli. Süper lig görmüş oyuncularımız. Bu sezon için iddialı bir ekip kurduk. İnşallah ilk maçımızı kazanarak hem lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz hem de Yozgat halkına galibiyet armağan etmek istiyoruz” dedi.
HAFTANIN
MAÇLARI
Adasokağı-Yozgat Aile ve Sos. Pol. GSK
Turhal Mehmet Akif İ.Ö.O.-Gölbaşı Belediye
Pertek Belediye-Metropol SK
Sinop Kaleşehir-Amasya Atatürk Lisesi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.