İKİNCİ YARI MESAİSİ BAŞLIYOR
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Sorgun Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına 25 Aralık Çarşamba günü top başı yapacak.
Sarı-siyahlı takım Sorgun’da toplanarak sezonun ikinci yarısı için çalışmalara başlayacak. Teknik Direktör Mustafa Arslan, kamp yapacakları yerin henüz kesinleşmediğini söyledi.
Arslan, “İkinci yarı hazırlıklarına Sorgun başlayacağız. Kamp için yönetim ile görüşmelerimiz sürüyor. İmkanlar el verirse devre arası kampı yapmayı planlıyoruz. Ama olmaz ise Sorgun’da çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

TAKVİYE YAPACAĞIZ
Devre arasında takıma takviye yapmayı düşündüklerini ifade eden Teknik Direktör Mustafa Arslan, “Bir, iki oyuncumuza talip var. Onların transfer görüşmeleri sürüyor. Eğer onların transferi gerçekleşirse takviye yapacağımız oyuncu sayısı biraz artacak. Ama bu transferler gerçekleşmezse iki oyuncu takviye yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.