Judocular evde çalıştı
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yozgat’ta da geçtiğimiz hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma yasağını Yozgatlı sporcular farklı değerlendirdi.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yozgat’ta da geçtiğimiz hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma yasağını Yozgatlı sporcular farklı değerlendirdi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Judo Spor Kulübü sporcuları 56 saatlik sokağa çıkma yasağı boyunca evde antrenman yaptı.
Judo Spor Kulübü antrenörü Veysel Gezergün, sokağa çıkma yasağında sporcularına evde özel bir antrenman programı uyguladıklarını aktardı.
Gezergün, “Hafta içi her gün judo antrenmanlarımız çok amaçlı kapalı spor salonumuzda devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sokağa çıkma yasağı nedeniyle farklı bir uygulamaya gittik ve sporcularımıza evde özel bir antrenman programı uyguladık. Sporcularımız bizlerin verdiği antrenman programlarını evlerinde uygulayarak, hem evde sıkılmadılar hem de spor yapmış oldular” dedi. Murat KARATEKİN



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.