Küçükler Kız ve Erkek BOCCE grup maçları Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde düzenlendi
Okul Sporları kapsamında düzenlenen Küçükler Kız ve Erkek BOCCE grup maçları Ankara’nın Kahramankazan İlçesinde düzenlendi. Müsabakalarda Yozgat’ı Merkez Ortaokulu temsil etti.
Okul Sporları kapsamında düzenlenen Küçükler Kız ve Erkek BOCCE grup maçları Ankara’nın Kahramankazan İlçesinde düzenlendi. Müsabakalarda Yozgat’ı Merkez Ortaokulu temsil etti.

Okul, Bocce Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Antrenmanlarını Beden Eğitimi öğretmenleri Reşit Savaş Doğan ve Erdem Kırtulukoğlu nezarettinde sürdüren Merkez Ortaokulu şampiyonadan en iyi sonuçla dönebilmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceklerini söylediler.

Okul müdürü Fatih Bilir de, “İlimizde Bocce tesisi olmamasına rağmen Merkez Ortaokulumuz çok büyük bir başarı elde ederek Ankarada yapılan Gurup Birinciliğinden Kız ve Erkek takımlarımız Birincilikle döndüler. Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Reşit ve Erdem hocanın kendi imkanlarıyla oluşturduğu kapalı bir Bocce sahasında Türkiye Şampiyonasına hazırlanmaktayız” diye konuştu.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.