Masterlar’ın hedefi Türkiye Şampiyonluğu
Yozgatspor Masterlar Derneği, Ömer Halis Demir turnuvasına hazırlanıyor.

Yozgatspor Masterlar Derneği, Ömer Halis Demir turnuvasına hazırlanıyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen ve Ekim ayında yapılması planlanan turnuvanın hazırlıklarını start verdi.

Yozgat Çamlık Otel çim sahasında hazırlıklarını sürdüren Yozgatspor Masterlar Derneği, Ömer Halis Demir turnuvasında şampiyonluk hedefliyor.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDECEĞİZ
Yozgatspor Masterlar Derneği Kulüp Başkanı Feridun Karakoç, Niğde de bu yıl Ömer Halisdemir turnuvasının üçüncüsünün düzenleneceğini söyledi.
Karakoç, “Halı sahalar kapalı olduğu için Mehmet Yemenoğlu kardeşimiz de bize böyle bir imkan sundu. Arkadaşları bir araya getiriyoruz. Niğde de 14 takımın yetkilileri ile bir araya geleceğiz. Ekim ayının üçüncü haftasında Türkiye şampiyonasına gitmiş olacağız. Ondan önce bizim bir gruplarımız var. Kırmızı ve beyaz grup. Şampiyonadan önce bir araya gelip, sıralama belirleyeceğiz. Sonra da Türkiye şampiyonasına gideceğiz” şeklinde konuştu.

SAHAMIZI AÇTIK
Yozgatspor Masterlar Spor Kulübü Derneği Oyuncusu Mehmet Yemenoğlu, masterlar kulübüne sahalarını açıklarını söyledi.
Yemenoğlu, “Yozgatspor Masterlar Derneği, Yozgat için bir değerdir. Biz de bu değerimize sahip çıktık. Birlikte çamlık ta antrenman da futbol oynama, antrenman yapma imkanı bulduk. Yemenoğlu ailesine teşekkür ederim” diye konuştu.

BU MEMLEKETİN HİZMETİNDEYİZ
Yozgatspor Masterlar Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Sefer Akbaba, 35 yıldır spor camiasının içinde olduğunu söyledi.
Akbaba, “Spor bizim için beden ve ruh sağlığı demek. 10 yıldır da masterlar derneğinde yer alıyorum Başkanımızla, futbolcu arkadaşlarımızla güzel bir ekip olduk. Uyum güzel, her şey güzel. Pandemi süresince hakketen ülkemiz zor bir durumdan geçiyor. Kendi ailemizin ve kendi arkadaşlarımızın hem psikolojik hem de sosyolojik olarak aktivitelerini bozmaları için elimizden gelen gayreti göstermeye çaba sarf ediyoruz. Her zaman bu memleketin hizmetindeyiz. Hem kendi alanımızla ilgili hem spor alanı ile ilgili hem Yozgat’ta hem de Yozgat’ın dışında” dedi.

GENÇLERE ÖRNEK OLUYORUZ
Yozgatspor Masterlar Spor Kulübü Derneği Oyuncusu Fatih Yılmaz, “Bizde hem şahsım adına hem de okulumuz adına derneğimizin yanındayız. Beraber turnuvalara gidiyoruz, beraber maçlar yapıyoruz. Ligimiz var. son yıllarda güzel sonuçlar aldık. Güzel bir ekibimiz var. herkes hem psikolojik açıdan hem de bedensel açıdan kendini burada devamlı yeniliyor. Geçmişte futbol oynadığımız arkadaşlar tekrardan birlikteyiz. Bu anlamda çok mutluyuz. Biz de gençlere örnek oluyoruz. Gençlerin sporu hiçbir zaman bırakmamaları lazım. Spor sadece beden açısından değil, sosyo-psikolojik açıdan da insanlar için bir deşarj olma noktası. Bu anlamda da gençleri hem yeşil sahalara hem de salon sporlarına davet ediyoruz. Bizlerde onlara örnek olmaya çalışıyoruz” dedi.

İMAJINI DEĞİŞTİRDİK
Yozgatspor Masterlar Spor Kulübü Derneği Oyuncusu Bilal Yeşilkayalı, 12 yıldır bu işi yaptıklarını dile getirdi.
Yeşilkayalı, “Yozgat’ta iki ekibimiz daha var. Yozgat’ta diğer arkadaşlarımız da bu işi yapıyorlar. Bizim amacımız hem Yozgat’ın tanıtımını yapmak, hem de gençlere örnek olmak. Bunu da başardığımıza inanıyoruz. Yozgat’ın dışarıda ki imajını da çok güzel şekilde değiştirdik. Bizim amacımız bu işin yıllarca devam etmesini arzu ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden sonraki gençlerin de bunu sürdürmesi çok önemli”


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.