Okul Sporları kapsamında düzenlenen Güreş Kadınlar Türkiye Şampiyonası final maçları Yozgat’ta yapıldı
Okul Sporları kapsamında düzenlenen Güreş Kadınlar Türkiye Şampiyonası final maçları Yozgat’ta yapıldı.
Okul Sporları kapsamında düzenlenen Güreş Kadınlar Türkiye Şampiyonası final maçları Yozgat’ta yapıldı.
Gençler Grekoromen, Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasına 64 İl ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden 201 kadın, 477 erkek sporcu katıldı.

Rıza Kayaalp Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen şampiyonada Yozgatlı kadın güreşçi bir ilki gerçekleştirdi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kadın Güreş Takımı sporcusu Aysima Güngör, Türkiye Şampiyonasında üçüncü olarak, Yozgat’a kadın güreşinde ilk madalyasını kazandırdı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak, Türkiye Üçüncüsü olan Aysima Güngör’ü tebrik etti.
Parlak, “İlimizde düzenlenen Okul Sporları Güreş Kadınlar Türkiye Şampiyonasında, Aysima Güngör Türkiye 3.üncüsü olarak Yozgat’a ilk madalyasını getirmiş ve Yozgat güreş tarihinde bir ilke imza atmıştır. Sporcumuzu ve antrenörümüz Rabia Köse’yi tebrik ederiz” dedi. Murat KARATEKİN

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.