'Şampiyonluk şansımız eşit'
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5'inci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktör Aydın Yavuz, Nevşehirspor ile Aksarayspor’un ne kadar şansı varsa Yozgatspor’un da o kadar şansı olduğunu söyledi.
Teknik Direktör Aydın Yavuz, Aksarayspor maçının ya devam ya da tamam maçı olduğunu belirtti.
Spor Toto BAL 5’inci grupta ligin son maçına kadar şampiyonluk yarışını devam edeceğini kaydeden Aydın Yavuz, “Aksarayspor’u yenmemiz lazım. Nerede olursa olsun fark etmez, kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Bazen futbolda oluyor, ummadık yerde gidip beraberlikle dönüyorsun. Hesapta olmayan puan kaybı yaşıyorsun. Bizim takımımız güçlü bir takım. İyi bir konumdayız. Moral, motivasyonumuz da yerinde. Pazar günü de çıkıp aslanlar gibi oynayacağız. Bu çocuklar bugüne kadar bu takımı getirdi. Bundan sonra kalan dört maçımızı da en iyi şekilde değerlendirip, tamamlayıp olayı teslim edeceğiz. O düşüncedeyiz” dedi.
"BİZİ YARIŞIN
İÇİNE SOKAR"
Ligde alacakları tek galibiyet ile yarışın içerisine tekrardan dahil olacaklarını belirten Aydın Yavuz, “Çocuklar ile yapmış olduğumuz durum değerlendirmesinde, oynamış olduğumuz maçın analizinde, oynayacak olacağımız Aksarayspor maçının analizinde durumunu, konumunu, takımın gücünü her şeyi oturup konuştuk. Birlikteliğimiz çok iyi. Alacağımız tek bir galibiyet bizi yine yarışın içine sokar” diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.