Sindirmeye çalışıyor
Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Aydın Yavuz, Belen Belediyespor takımının iç saha karşılaşmalarına gelen rakiplerini sindirmeye çalıştığını söyledi. Yavuz, oyuncularını bu psikolojiye hazırladıklarını belirtti.
Takım yer alan bütün oyuncuları Belen deplasmanına götüreceklerini kaydeden Aydın Yavuz, “Belen’in sahası sentetik, kötü bir saha. Bunların farkındayız biliyoruz ve ona göre hazırlanıyoruz. Belen takımı gelen rakiplerine karşı psikolojik bir baskı uygulayarak sindirmeye çalışıyor. Futbolcularımıza bunu anlatıyoruz. Tedirgin olmayın, korkunun ecele faydası yok. Gerekirse yanlışa yanlış ile cevap vereceğiz. Saha görevlileri sahaya çıktıktan sonra takım olarak ısınmaya çıkacağız. Planlı, programlı bir hazırlık yapıyoruz. ” dedi.
ÖNEMLİ DEĞİL
Takımın mücadeleci ruhundan memnun olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Aydın Yavuz, aradaki iki puan farkın çok önemli olmadığını söyledi.
Yavuz, “Bu derenin altından çok sular geçer. Sezon sonuna kadar ikinci götürelim son maçta lider olalım. Geriden gelmek her zaman iyidir. Üstekini tedirgin eder, rahatsız eder. Biz bir buçuk ay liderlik koltuğunda oturduk. Aşağıdakiler bizi aşağıya çekmek için büyük çaba harcadı. Biz de şimdi iki maçımızı kazanıp, ilk devreyi bu şekilde tamamlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.
TEK FORVET KALDI
Takımın kalan iki maça da forvet hattında Hakkı Tosun ile çıkacağını dile getiren Aydın Yavuz, “Hakkı’nın arkasında Umut oynayacak. Ama hücum hattında ve orta sahada görev verilen oyuncularımızda elinden geleni yapıyor. Tabi ki oyuncunun mevkiisi vardır. En iyi verimi aldığın yerde kullanacaksın oyuncu ama şuanda gözle görülür Hakkı arkadaşım nöbeti devraldı. Arkasında oynayacak oyuncuyu antrenmanlarda bakacağız, deneyeceğiz. Gerekli değişikliği yapacağız” diye konuştu.
ALMAYACAĞIZ
Transfer çalışmalarına başladıklarını kaydeden Aydın Yavuz, bazı oyuncular ile görüştüklerini ifade etti. Yavuz, BAL liginde çok ciddi rakamların konuşulduğunu, ama kendilerinin yüksek fiyata futbolcu almayacaklarını belirtti.
OYUNCULARIMIZ FEDAKARLIK YAPIYOR
Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Aydın Yavuz, Furkan’ın iki gündür idmana çıkmadığını belirterek bugünden itibaren idmanlara başlayacağını söyledi.
Yavuz, Furkan’ın Belen maçına yetiştirileceğini belirtti.
Burak’ın omzundaki sakatlığının zaman zaman nüksettiğini hatırlatan Aydın Yavuz, her iki oyuncunun gerek idmanlarda gerekse maçlarda büyük fedakarlıklar yaptığını dile getirdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.