Altın 6340.87 %-0.04
BIST 14590.85 %1.18
Dolar 46.4405 %0.02
Euro 53.2421 %-0.76
Sterlin 60.9955 %-0.78

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yozgat Şubesi  13. Olağan Genel Kurulu yapıldı Yeni Başkanı Süleyman Erkılıç oldu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yozgat Şubesi  13. Olağan Genel Kurulu yapıldı Yeni Başkanı Süleyman Erkılıç oldu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yozgat Şubesi  13. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yozgat Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan kongrede hakem ve gözlemciler yeni Başkanını seçti.

İki adayın yarıştığı kongrede 50 delegeden 35 delege oy kullandı. Yapılan seçim sonrasında Süleyman Erkılıç Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yozgat Şubesi başkanı oldu.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yozgat Şubesi 13. Olağan Genel Kurulunun divan başkanlığını Levent Anıl Sönmez yaptı. Kongreye 50 delegeden sadece 35’i katıldı.

Yapılan seçim sonrasında Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yozgat Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu ise şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu

Süleyman Erkılıç, Dursun Zeyrek, İbrahim Akdoğan, Büşra Çiçek, Veyis Say,

Denetleme Kurulu

Kerim Toprakseven, Eyüp Özer, Bilal Yaşar,

Genel Merkez Delege Listesi

Dursun Zeyrek, Kerim Toprakseven. Murat KARATEKİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.