Yozgat 1. Amatör Küme ligi takımlarından Erfa Çayıralan Esnafspor, 2022-2023 sezonu hazırlıklarına başladı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Yozgat 1. Amatör Küme ligi takımlarından Erfa Çayıralan Esnafspor, 2022-2023 sezonu hazırlıklarına başladı.
Yozgat 1. Amatör Küme ligi takımlarından Erfa Çayıralan Esnafspor, 2022-2023 sezonu hazırlıklarına başladı.

İlçe stadyumunda ilk antrenmanını yapan sarı-lacivertli takım Yozgat’ta yeni sezon hazırlıklarına start veren ilk takım oldu.

Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Erfa Çayıralan Esnafspor'u Teknik Direktör Furkan Selim Ünlü çalıştıracak. Ünlü'nün yardımcılığını ise İbrahim Yükseksöylemez yapacak.

Şuana kadar 14 oyuncuyu kadrosuna katan Sarı-lacivertli kulüp, ilçe stadyumunda yapacağı ilk antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına start verdi.

Resmi İlanlar
Spor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.