Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’den Gençlere Sportif Yatırım: "15 Mahalleye, 15 Halı Saha!"
Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, ilçenin 15 mahallesine yapılan 15 yeni halı saha ile ilgili müjdeyi verdi ve "Geleceğimizin teminatı evlatlarımızın yanındayız" mesajını paylaştı.
Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, ilçenin 15 mahallesine yapılan 15 yeni halı saha ile ilgili müjdeyi verdi ve "Geleceğimizin teminatı evlatlarımızın yanındayız" mesajını paylaştı.
Başkan Köse’nin liderliğindeki Yozgat Belediyesi, sporu ve gençleri destekleme misyonu ile hareket ediyor. Köse, gerçekleştirdiği spor yatırımlarıyla gençlerin sporla iç içe, sağlıklı bir yaşam sürmelerini amaçlıyor. Proje kapsamında 15 mahalleye inşa edilen halı sahalar, gençlerin spor yapma olanağını artıracak ve sosyal aktivitelerine katkı sağlayacak.

Gençlerimizin yanındayız
Başkan Köse, "Evlatlarımız, yani geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız. Onların daha sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetişmeleri için sporun önemini biliyor ve bu yönde projeler üretiyoruz." dedi.
Sporu, gençlerin kişisel gelişimlerinde önemli bir yere koyan ve Yozgat'ın dört bir yanını modern spor tesisleri ile donatma hedefi güden Başkan Köse, bu projelerin ilerleyen dönemlerde de devam edeceğinin sinyallerini verdi.
Mahallelerde inşa edilen halı sahaların gençlere hayırlı olmasını dileyen Başkan Köse, tesislerin sporu seven herkes tarafından en iyi şekilde değerlendirilmesini temenni etti.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.