Yozgat Mustafa Bacanlı 1. Amatör Küme liginde yoğun kar yağışı nedeniyle bazı maçlar ertelendi
Yozgat Mustafa Bacanlı 1. Amatör Küme liginde yoğun kar yağışı nedeniyle bazı maçlar ertelendi.
Yozgat Mustafa Bacanlı 1. Amatör Küme liginde yoğun kar yağışı nedeniyle bazı maçlar ertelendi.
A grubunda 11. hafta mücadelesinde Yozgat İl Özel İdarespor ile Çandırspor arasında oynanacak olan maç yoğun kar yağışı nedeniyle oynanamadı. Maç ileri bir tarihe ertelendi.
B grubunda ise Çiğdemlispor ile Boğazlıyan Şekerspor ve Kale Genclikspor ile Sarıkaya Belediyespor arasında oynanacak olan maçlar yoğun kar yağışı nedeniyle oynanamadı. Maçlar ileri bir tarihe ertelendi.
C grubunda ise Divanlı Gençlerbirliği ile Çamlikspor, Sorgun Gençlikspor ile Akdağmadenispor ve Saraykentspor ile Yenifakılı Gençlikspor arasında oynanacak olan maçlar yoğun kar yağışı nedeniyle oynanamadı. Maçlar ileri bir tarihe ertelendi.
Yozgat Mustafa Bacanlı 1. Amatör küme liginde yoğun kar yağışı nedeniyle oynanamayan 6 karşılaşma Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun belirleyeceği ileri bir tarihte oynanacak.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.