Yozgatlı sporcudan büyük başarı İkinci oldu
Yozgatlı sporcudan büyük başarı. İkinci oldu...
Yozgatlı Genç Sporcu Belinay Şakacı, Uluslararası Open Taekwondo Turnuvası'nda İkincilik Elde Etti.
08-14 Şubat tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen uluslararası Open Taekwondo turnuvasında Yozgat'ın genç yeteneği Belinay Şakacı, büyük bir başarıya imza attı. Dünya genelinden 60 ülke ve Bin 700 sporcunun katıldığı kıyasıya mücadelelerde Şakacı, kadınlar kategorisinde müthiş bir performans sergileyerek ikincilik kazandı.
144 santimetre boyuyla dikkatleri üzerine çeken Şakacı, turnuvada rakiplerine karşı gösterdiği üstün mücadele ile izleyicilerin ve spor otoritelerinin büyük takdirini topladı. Turkishopen'de elde ettiği ikincilikle adını uluslararası alanda duyuran Şakacı, Yozgat için gurur kaynağı oldu.
Yozgat'ın yetiştirdiği başarılı sporcu Belinay Şakacı'yı tebrik eder, gelecek müsabakalarda daha büyük başarılar elde etmesini dileriz. Şakacı'nın bu başarısı, genç sporculara ilham olacak ve Yozgat'ın spor alanındaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.