Yozgatlı sporcuya sürpriz ödül
Yozgatlı Kick Boks muay thai sporcusu Azra Dursun, İstanbul Sultangazi’de kurulan Ramazan çadırında Yozgatlıların standını ziyaret etti.
Yozgatlı Kick Boks muay thai sporcusu Azra Dursun, İstanbul Sultangazi’de kurulan Ramazan çadırında Yozgatlıların standını ziyaret etti.
Dursun burada Sultangazi Yozgatlılar Derneği Başkanı Mehmet Koçer ile Sultangazi Yozgatlılar Derneği Başkan Vekili İbrahim Bulut ile bir araya geldi.
Koçer, Yozgatlı Sporcuya Sultangazi Yozgatlılar Derneği’nin simgesi saat hediye etti. Bulut’ta Yozgatlı sporcuya Osmanlı Tuğrası hediye etti.

ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUM
15 yaşındaki genç sporcu Azra Dursun, hedefinin Dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.
Dursun, “4 yaşından bu yana Kick Boks sporunu yapıyorum. Şuan başlayalı 11 yıl oldu. İki kere Türkiye şampiyonluğum var. Dünya ikinciliğim var. Yozgat standımızı ziyarete geldik. Çok güzel Yozgatlıyım. Dünya kupası var. Orada hedefim bayrağımızı dalgalandırmak. İnşallah Dünya şampiyonu olmak istiyorum” diye konuştu.

TEBRİK ETTİ
İstanbul Yozgatlılar Federasoyunu ve Sultangazi Yozgatlılar Dernek Başkanı Mehmet Koçer, "Bugün Sultangazi Belediyesi'nin etkinlik çadırında kızımız Azra Dursun bizleri ziyaret etti. Bizleri Avrupa ve Dünya Şampiyonasında bizleri temsil ettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bugün ziyareti anısına bir hediye vermek istedik. Derneğimizin sembolu olan duvar saati ve Osmanlı tuğrası hediye ettik” diye konuştu.

DAVET ETTİ
Başkan Vekili İbrahim Bulut, "Sultangüzel, keyifli, arkadaşlarımızla vakit geçirdiğimiz bir ortam oluyor. Herkesi buraya davet ediyorum. Çay içmeye herkesi Yozgat standına bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.