Yozgatspor 1959 FK Başkanı Kazım Arslan: Bu sene taraftarı daha çok sevindireceğiz

Yozgatspor 1959 FK Başkanı Kazım Arslan, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi.
Arslan, bu sene taraftarları daha çok sevindireceklerini belirtti.
Daha iyi bir kadro kurmak istediklerini dile getiren Kazım Arslan, “İlk etapta futbolcularımızla oturup, anlaştık, konuştuk, geçmiş döneme ait alacaklarını ödüyoruz. Birkaç hafta içerisinde bu ödemelere yapmış olacağız” dedi.
KADROYU KORUYACAĞIZ
15 futbolcunun sözleşmesinin devam ettiğini aktaran Kazım Arslan, “Onlarla yeni sezonda tekrar oturup, konuşup, yeniden anlaşacağız. Onun ötesinde de sözleşmesi biten futbolcularla da anlaşmak istediğimiz oyuncular var. onlarla da inşallah anlaşmak için gerekli görüşmeleri yapacağız. Tabi birkaç tane de takviye gerekiyor, onu da teknik heyetle birlikte karar verip dış transferimizi de tamamlayacağız” diye konuştu.
Teknik Direktör Cemal Çıldır ile yeni sezon da da anlaşmak istediklerini vurgulayan Kazım Arslan, “Birkaç gün içinde Teknik heyet konusunda kararımızı netleştireceğiz. Hocamızla henüz konuşmadık. Tabi ki hocamız da devam etmek istiyor. Bizim de hocayla sorunumuz yok. Ama tabi ki profesyonel lig, oturup konuşacağız. Anlaşabilirsek devam edebilir. O da kuvvetli alternatifler içerisinde” şeklinde konuştu.
BAYRAM SONRASI TAKIMI TOPLAYACAĞIZ
Kurban Bayramı sonrasında takımı toplayacaklarını kaydeden Kazım Arslan, “Eylül’ün 15’i, 20’si gibi 3. Ligin başlayacağını tahmin ediyoruz. Kurban Bayramı sonrasında takımı toplayıp, kamp dönemini başlatıp lige hazırlanacağız” şeklinde konuştu.
SEÇME YAPACAĞIZ
Çamlık Gazetesi Spor Müdürüne özel açıklamalarda bulunan Kazım Arslan, “Tabi bu arada kampın öncesinde bir haftalık bir seçme süreci olacak. Yozgatspor da genç oyunculara fırsat vermek için takım toplanmadan önce bir seçme programımız olacak. Oradan da Yozgatspor’a genç yetenekleri kazandırmış olacağız” dedi. Murat KARATEKİN
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.