Yozgatspor 1959 FK'da başarının adı mucize
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, ligin 24’üncü haftasında deplasmanda Modafen FK’ya konuk oldu.
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, ligin 24’üncü haftasında deplasmanda Modafen FK’ya konuk oldu. Kırmızı-siyahlı takım İstanbul ekibini 1-0 mağlup ederek, çıkışını sürdürdü.
Yozgatspor 1959 FK’nın tek golünü ise 40’ıncı dakika da Osman Paşa Zorlu kaydetti.
Modafen FK galibiyeti ile puanını 29’a yükselten Yozgatspor 1959 FK, 12’inci sıraya yükseldi.
KADRODA ROTASYON
Teknik Direktör Cemal Çıldır, maç yoğunluğu nedeniyle kadro da rotasyon yapmaya devam ediyor. Başarılı teknik adam Modafen FK maçı kadrosunda da rotasyona gitti.
Teknik Direktör Cemal Çıldır, Modafen FK maçında daha önce yedek soyundurduğu Furkan Demir, Mustafa Serkan Demirel ve Osman Paşa Zorlu’ya ilk 11’de görev verdi. Altındağ Belediyespor maçında ilk 11’de forma giyen Tuncay Kılıç, Samer Göker ve Ramazan Eraslan ise Modafen FK maçında yedek soyunduruldu.
ACI GÜNÜ
Altındağ Belediyespor maçında kadroya alınmayan Yozgatspor 1959 FK’da takım kaptanı Uğur Erdoğan, Modafen FK maçı kadrosuna da alınmadı. Teknik Direktör Cemal Çıldır, Uğur Erdoğan ile ilgili kadro dışı bırakılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı. Başarılı oyuncunun Modafen FK maçı öncesinde halasını kaybettiği ve izin alarak memleketine gittiği öğrenildi.
YALNIZ BIRAKMADILAR
İstanbul’da yaşayan Yozgatlılar, Yozgatspor 1959 FK’yı Modafen FK deplasmanında yalnız bırakmadı. Onlara taraftar Alemdağ stadyumuna akın etti. Kırmızı-siyahlı takıma gönül veren taraftarlar, Modafen FK maçında Yozgatspor 1959 FK’ya destek oldular.
BAYRAMPAŞA MAÇINDA YOK
Öte yandan Modafen FK maçında sarı kart gören Aytaç Deniz, cezalı durumu düştü. Tecrübeli oyuncu Bayrampaşaspor maçında forma giyemeyecek.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.