Yozgatspor Masterler Derneği Aksaray'da düzenlenen 4'lü turnuvaya katıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Yozgatspor Masterler Derneği, 4’lü turnuvaya katıldı. Aksaray’da düzenlenen turnuvada Yozgatspor Masterler Derneği ikinci oldu.

Yozgatspor Masterler Derneği Başkanı Feridun Karakoç, birinciliği talihsiz bir şekilde kaybettiklerini söyledi.

Karakoç, “Aksaray’daki turnuvadan ikinci olarak döndük. Nevşehir, Ortaköy Aksaray ve Niğde takımlarının yer aldığı turnuvaya katıldık.
İlk maçta Aksaray’ı enen takımımız finalde – talihsiz bir şekilde yenilerek ikinci olduk. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Futbol bahane dostluk şahane parolası ile çıktığımız turnuva da Yozgat’ı en iyi şekilde temsil ettik.
Ev sahibine ayrıca çok teşekkür ederim.
Çok mükemmel bir program oldu. Havanın sıcak olmasına rağmen çok iyi maçlar çıkaran bütün oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi. Murat KARATEKİN

Resmi İlanlar
Spor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.