Yozgatspor umut vermedi
Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme maçında temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK deplasmanda karşılaştığı Karaman Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.
Kırmızı-siyahlı takım aldığı bu mağlubiyet sonrasında ise kupaya veda etti. Ev sahibi ekibe galibiyete getiren gölü ise 80’inci dakika Hakan Bahran kaydetti. Maça kaleci Cengiz Karaaslan’ın büyük hatası damga vurdu. Kırmızı-siyahlı takımın oynadığı futbol ise yeni sezon öncesinde umut vermedi.
İLK YARI
DİREĞE TAKILDI
İlk yarı topa hakim olan ve etkili bir futbol oynayan Yozgatspor 1959 FK, Erol Koç ve Razı Şen ile iki mutlak gol pozisyonundan faydalanamadı. Kırmızı-siyahlı takım Esosa Priestley ile ilk yarı direğe takıldı. Nijeryalı oyuncunun şutu direkte patladı. Mücadelenin ilk yarısında her iki takımın geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.
İKİNCİ YARIYA
TAŞIYAMADI
Karaman Belediyespor karşısında ilk yarı etkili bir futbol oynayan Yozgatspor 1959 FK, bu oyununu ikinci yarıya taşıyamadı. Sıcak havanın da etkisi ile kırmızı-siyahlı takım da birkaç oyuncunun bireysel performansı dışında çok etkili bir oyun ortaya koyamadı.
CENGİZ’DEN BÜYÜK HATA
Yaptığı hatalar ile geçen sezonun çok tartışılan ismi olan kaleci Cengiz Karaaslan, Karaman Belediyespor karşında da büyük bir hata yaptı. 80’inci dakika da Muzaffer’in pasıyla savunmanın arkasına sarkan Hakan Bahran, hatalı çıkış yapan Kaleci Cengiz Karaaslan’ın yanından topu ağlara göndererek takımını bir üst tura taşıdı.
İlk resmi karşılaşmasına çıkan Yozgatspor 1959 FK, yeni sezon için hazır bir görüntü vermedi. Kırmızı-siyahlı takımın özellikle ikinci yarı oynadığı futbol henüz hazır olmadığını gösterdi.
KARAMAN TUR ATLADI
Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme maçında Yozgatspor 1959 FK’yı 1-0 mağlup eden Karaman Belediyespor tur atladı. Sarı-kırmızılı takım ikinci turda mücadele edecek.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.