Altın 6422.99 %1.25
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4392 %0.02
Euro 53.4985 %-0.27
Sterlin 61.605 %0.21

Yozgat'ta 30 yıldır spor yapan ekibe yeni isimler katıldı! Kuş sesler, yeşil, patika yollar, muhteşem kanyon ve sabah sporu!

Yozgat'ta 30 yıldır spor yapan ekibe yeni isimler katıldı! Kuş sesler, yeşil, patika yollar, muhteşem kanyon ve sabah sporu!

Yozgat'ta yaklaşık 30 yıldır sabah sporunda buluşan ekip, şehrin yöneticilerinden de ilgi görüyor. Aynı zamanda asker olan Yozgat Bozok Üniversitesi'nin Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar da ekibin sabah sporlarına katılarak, ekip çavuşunun komutu ile spor yaptı.

Yozgat Seher Vakti Spor Ekibi, orta ve ileri yaş gruplarından spor severlerin bir araya gelerek oluşturduğu bir spor ekibi. Yazları şehrin doğa harikası alanı Milli Park Çamlık'ta, kışları da salonlarda spor yağan ekip, yaklaşık 30 yıldır süre gelen birliktelikleri ile örnek oluyor.


Sporun yanı sıra kurdukları sıkı dostluklar ve sosyal etkinlikleri ile dikkat çeken spor ekibinin en yaşlısı üyesi 80 yaşında. Havaların ısınması ile birlikte Milli Park Çamlık'ta sabah 06.00'da bir araya gelen ekibi Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar da yalnız bırakmadı. Aynı zamanda asker ve Fizik Tedavi Profesörü olan Yaşar, Seher Vakti Spor ekibinin sabah sporlarına katılmaya başladı.


OSMAN ÇAVUŞ SABAH SPORU YAPTIRDI


Kendi içinde onbaşı ve çavuş sistemi oluşturan Seher Vakti Spor EKibi'nin Çavuşu Osman İçme, Rektör Prof. Dr. Evren Yaşar ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Hıdır'ın da yer aldığı ekip üyelerine Çamlık'da sabah sporu yaptırdı.
Doğal güzellikler ve kuş sesleri arasında yapılan sabah sporu renkli görüntülere ve diyaloglara sahne oldu. Sporun ardından ekip, Aydıncık ilçesinde bulunan Kazankaya Kanyonu'nu ziyaret etti.


Yaklaşık 30 yıldır ekibin sabah sporunda bir araya geldiğini hatırlaran ekip çavuşu Osman İçme, şehirde görev yapan yöneticilerin de ekibe dahil olarak sporun ve sporla oluşan dostluğun içinde yer aldıklarını söyledi.


Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Hıdır'a katılımlarından dolayı teşekkür edern İçme; "Sayın rektörümüzle sabah sporumuzu yaptık. Ekibimiz ne kadar kalabalık olursa bizler sağlıklı yaşamın yolunu açan sporla insanları buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sağlığımız el verdikçe de Seher Vakti Spor ekibini yaşatmak için elimizden gelenı yapacağız" diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.