Yozgat'ta sporcuları taşıyan araç kaza yaptı
Yozgat'ın Aydıncık İlçesine bağlı Bazlambac mevkiinde sporcuları taşıyan araç kaza yaptı.
Yozgat'ın Aydıncık İlçesine bağlı Bazlambac mevkiinde sporcuları taşıyan araç kaza yaptı. Kaza da bir kişi hayatını kaybederken 15 kişide yaralandı. Kaybolan bir kişiyi ise arama çalışmaları sürüyor. Ayrıntılar geliyor..
Ordu'dan Yozgat'a maça giden hentbol takımını taşıyan minibüsün Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre bir kişi öldü, 15 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, 2. Lig'de mücadele eden Ordu GençlerbirliğiKadın Hentbol Takımı oyuncularını taşıyan 52 RF 559 plakalı minibüs, Aydıncık ilçesi Çökelek köyü yakınlarında dere yatağına devrildi.
BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİKazada ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Yaralılar, Çekerek ve Sorgun'daki hastanelere kaldırıldı. Ordu Gençlerbirliği sporcularının, Yozgat'ta yapacakları maç için yola çıktıkları öğrenildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.