İşte Vahe Kılıçarslan’ın hayatı, kariyeri ve dava sürecine ilişkin detaylar…

Vahe Kılıçarslan Kimdir?

Vahe Kılıçarslan, medya camiasında özellikle 2000’li yıllarda adından sıkça söz ettiren bir manken, sunucu ve televizyon programcısıdır. Kamuoyunda “Cansız Manken” lakabıyla bilinen Kılıçarslan, moda ve eğlence sektöründe uzun yıllar aktif olarak yer aldı.

Televizyon ekranlarında sunduğu programlarla geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Kılıçarslan, sahne performansı ve fiziğiyle dikkat çekti. Zamanla magazin dünyası ve sosyal medyada da popüler isimlerden biri haline geldi.

15 Temmuz 2023’te Trafik Kazası

Vahe Kılıçarslan, 15 Temmuz 2023 tarihinde Afyonkarahisar Korel Otel Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasına karıştı. Kullandığı araçla, Dursun Yıldırım yönetimindeki otomobile çarpan Kılıçarslan’ın neden olduğu kazada araçta bulunan dört kişilik aile çeşitli şekillerde yaralandı.

Kazanın en ağır yaralısı Olcay Emine Yıldırım oldu. Çarpışma anında 8 yaşındaki oğlunu korumaya çalıştığı belirtilen Yıldırım’ın kürek kemiğinin kırıldığı, bel ve kalça kemiğinde ciddi hasar oluştuğu ve yoğun bakımda tedavi gördüğü açıklandı.

Haldun Taner Kimdir? Eserleri Neler, Ailesi Kim? Neden Öldü, Hastalığı Neydi?
Haldun Taner Kimdir? Eserleri Neler, Ailesi Kim? Neden Öldü, Hastalığı Neydi?
İçeriği Görüntüle

Kalıcı Hasar ve Engelli Raporu

Kaza sonrası yapılan sağlık değerlendirmelerinde Olcay Emine Yıldırım’ın kalıcı sakatlık yaşadığı ve yüzde 67 oranında engelli raporu aldığı bildirildi. Olay, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı ve dava süreci yakından takip edildi.

Vahe Kılıçarslan Neden Hapis Cezası Aldı?

Yaşanan trafik kazası sonrasında açılan dava kapsamında, kazada ağır yaralanmaya neden olduğu gerekçesiyle Vahe Kılıçarslan hakkında yargılama süreci başlatıldı. Mahkeme, olayın sonuçlarını ve bilirkişi raporlarını değerlendirerek Kılıçarslan’a hapis cezası verdi.

Karar, özellikle sosyal medyada ve magazin gündeminde geniş yer buldu. Olay, ünlü isimlerin karıştığı trafik kazaları ve hukuki sorumlulukları konusunda yeniden tartışma başlattı.

Muhabir: Haber Merkezi