Yozgat’ta Gimat Marketler Zinciri bir ilke daha imza attı. Gimat Marketler Zinciri yeni yaptığı kampanya ile Türkiye’nin en ucuz karpuzunu vatandaşlara sundu.

Gimat Marketler Zinciri Satış Müdürü Galip Ertürk, Gimat olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını söyledi.

Ertürk,
“Gimat olarak Yozgat’a hizmet etmeye devam ediyor. Meyve ve sebzelerde yaptığı büyük indirimlerden bir tanesini de karpuzda yaptı. Her zaman olduğu gibi şimdi de Gimat Marketler Zinciri olarak karpuzda ani tepki vererek karpuz fiyatını düşürdük” dedi.

Tarlada 10 Liradan Alınıyor
Karpuzların Adana’dan getirildiğini belirten Ertürk, “Şuanda Adana’da karpuz tarlada 9-10 liradan satılıyor. Biz Gimat Marketler Zinciri olarak bugün itibari ile Türkiye’de en ucuz karpuz sloganı ile 8.95 TL’den satıyoruz. Yozgat’ımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Yozgatlı yesin diyoruz. Yozgatlı mutlu oldukça bizlerde mutlu oluyoruz” diye konuştu.





