Başkan Köse, Tedbirleri alarak nikah kıydı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Koronavirüs salgınına karşı mücadelesini sürdüren Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse aynı zamanda da rutin işleri sürdürüyor.
Koronavirüs salgınına karşı mücadelesini sürdüren Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse aynı zamanda da rutin işleri sürdürüyor.
Koronavirüs salgınına karşı vermiş olduğu mücadelenin yanı sıra Yozgat Belediyesinin rutin işlerini de sürdüren Başkan Celal Köse, alınması gereken tedbirleri alarak nikah kıydı.
Nikah sonrası açıklama yapan Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, "Bir yandan koronavirüs ile mücadele ederken bir yandan da rutin işlerimizi sürdürüyoruz. Gerekli önlemleri alarak nikahlarını kıydığımız genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. İnşallah bu kötü günleri geride bırakacağız. O gün geldiğinde düğünleriniz de kutlamalarınız da yine bir arada olacağız" dedi.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.