Beypazarı ilçesinde Orman Benim etkinliği düzenlendi
Beypazarı ilçesinde Orman Benim etkinliği düzenlendi, Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ın da katılımıyla gerçekleşti.
Beypazarı ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yurt genelinde düzenlenen "Orman Benim" etkinliği kapsamında temizlik çalışması yapıldı. Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap da etkinliğe katıldı.
Etkinlik, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Kızılbayır mevkiinde düzenlendi. Kaymakam Vedat Yılmaz, Belediye Başkanı Özer Kasap, İlçe Orman İşletme Müdürü Kadir Pekal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, Gençlik Spor İlçe Müdürü Ahmet Lal, muhtarlar ve öğrenciler etkinliğe katıldı. Etkinliğin çevre bilinci oluşturma amacıyla önemli olduğu vurgulandı.
Kaymakam Yılmaz, etkinlikte orman yangınlarına karşı duyarlı olmanın ve ormanları korumanın önemine dikkat çekerek, "Bu kampanya çerçevesinde ormanlık alanlarımızı korumak için bir araya geldik. Temizlik yapacak, ağaç budaması yapacak ve fidan dikme işlemi gerçekleştireceğiz. Birlikte ormanlarımızı koruyacağız." dedi.
Etkinlikte ayrıca alanda çöp toplama, ağaç dallarının budanması ve fidan dikimi gibi faaliyetler gerçekleştirildi.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.