DYP Eski Yozgat İl Başkanı Ünsal Allıoğlu’ndan Anlamlı Mesaj: Cindoruk Demokrasiye Damga Vurdu
Doğru Yol Partisi’nin (DYP) bir dönem Yozgat İl Başkanlığı görevini yürüten Ünsal Allıoğlu, Türk siyasetinin önemli isimlerinden Hüsamettin Cindoruk’u rahmetle andı.
Allıoğlu, Cindoruk’un devlet tecrübesi ve demokrasiye katkılarıyla hafızalarda yer ettiğini vurguladı. DYP eski Yozgat İl Başkanı Ünsal Allıoğlu, uzun yıllar devlet kademelerinde görev yapan ve Türk siyasetinde önemli bir yere sahip olan Hüsamettin Cindoruk’u rahmetle andı.

“Demokrasinin sembol isimlerinden biriydi”
Mimar Ünsal Allıoğlu, yaptığı açıklamada Cindoruk’un Türk demokrasi tarihindeki yerinin çok özel olduğunu belirtti.
Allıoğlu, “Devlette yıllarca emeği geçmiş, demokrasinin sembolü olan genel başkanım Sayın Cindoruk’u rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Siyasette iz bırakan bir isim
Hüsamettin Cindoruk’un özellikle hukuk devleti, parlamenter sistem ve demokratik değerler konusundaki duruşuyla tanındığını belirten Allıoğlu, onun siyasi hayatı boyunca ilke ve duruşundan taviz vermediğini ifade etti.

Yozgat’tan vefa mesajı
Yozgat siyasetinde de önemli görevler üstlenen Ünsal Allıoğlu’nun bu mesajı, geçmişe duyulan vefanın bir göstergesi olarak değerlendirildi.
Cindoruk’un bıraktığı mirasın, Türk siyasetinde yol gösterici olmaya devam ettiği ifade edildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.